Garniki Philipiak 31 sty 2017 - 11:19 |
Potrzebuje od Was opinii na temat garnków Philipiak. Chodzi mi tutaj o oryginalne garnki za bardzo wysoką cenę. Ja sama zapłaciłam za nie ponad 5 tysięcy. Chciałam się dowiedzieć od osób, które takie garnki używają czy rzeczywiście są one tak dobre jak zapewniają na pokazach ? Czytałam sporo negatywnych opinii, szczególnie o patelni na której się wszystko przypala, czy to prawda ? Mam jeszcze czas, żeby je oddać dlatego chcę zasięgnąć opinii osób które je użytkują. Bardzo proszę o pomoc.
Re: Garniki Philipiak 01 lut 2017 - 13:34 |
Re: Garniki Philipiak 28 lut 2017 - 10:17 |
ja juz się raz tak nabrałam na garnki, co prawda nie te ale na podobnym pokazie , za podobne pieniądze. i co miały mieć 25 at gwarancji, nie przywierać, same się myć itd. Smiech na sali. Po roku składałam reklamację po dziś dzień nie rozpatrzoną. A garnki te z niemiec np sprowadzają a tam kosztują kilkaset zł a nie tysiące
Jak chcesz dobre garnki kup tak jak ja garnki jakich w restauracjach uzywają. Masz pewność, że nie są toksyczne, bezpieczne i będą służyły Ja np kupuję w Tanake [www.tanake.com.pl]
Jak chcesz dobre garnki kup tak jak ja garnki jakich w restauracjach uzywają. Masz pewność, że nie są toksyczne, bezpieczne i będą służyły Ja np kupuję w Tanake [www.tanake.com.pl]
Re: Garniki Philipiak 13 sty 2018 - 15:25 |
Wybór odpowiednich garnków faktycznie może nie był łatwe, dlatego warto wspierać się tematycznymi blogami, tutaj jest jeden [www.kuchniaonline.pl]