Jaki kurier? 17 maj 2017 - 11:10 |
Re: Jaki kurier? 17 maj 2017 - 11:14 |
Jeśli Twoja firma wysyła sporo przesyłek za granicę, to warto skorzystać z usług firmy Flypak. Sprawdź sobie na ich stronie dokąd możesz nadać z nimi paczki: [www.flypak.pl] ale generalnie są brokerem kurierskim tj. współpracują z dużymi kurierami np. jak DPD czy UPS, a także z mniej znanymi i mogą wtedy negocjować ceny takich przesyłek międzynarodowych. Są godni polecenia i rzetelni.
Re: Jaki kurier? 29 cze 2017 - 03:15 |
Moim zdaniem warto też zainteresować się ofertą tego brokera [www.ebox24.pl]. Współpracują z wieloma firmami jak sklepy internetowe czy apteki, mają więc doświadczenie w obsłudze klientów biznesowych. Ich ceny są jednymi z najniższych na rynku. Warto też zaznaczyć, że w porównaniu do innych brokerów bardzo szybko zwracają przesyłki pobraniowe w wypadkach, gdy nie zostaną one doręczone do adresata.
Re: Jaki kurier? 30 cze 2017 - 10:26 |
Re: Jaki kurier? 21 lip 2017 - 10:50 |
U mnie na przesyłki międzynarodowe do Irlandi bardzo dobrze się DHL sprawdził, zawsze na czas, mają niezłe ceny a paczki do 30kg.
Re: Jaki kurier? 31 lip 2017 - 23:09 |
Re: Jaki kurier? 05 sie 2017 - 17:23 |
DPD - polecam
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-08-05 17:24 przez progettofit.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-08-05 17:24 przez progettofit.
Re: Jaki kurier? 07 sie 2017 - 09:37 |
Kurierów jest sporo a codziennie tysiące osób korzystają z ich usług. Jeśli chodzi o ceny to na pewno dużo korzystniejsze są w stanie zaoferować brokerzy. Jak się okazuje nawet przesyłki pobraniowe mają korzystne ceny [www.znajdzkuriera.pl]. Warto jednak wiedzieć z jakich ofert korzystać by zaoszczędzić jak najwięcej. Dla mnie to istotna kwestia tym bardziej, że prowadzę swój sklep internetowy i towar wysyłam praktycznie na co dzień.
Re: Jaki kurier? 18 pa¼ 2017 - 12:16 |
hortensja Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witajcie!
> Możecie polecić mi dobrego i sprawdzonego
> kuriera? Szukam do stałej obsługi dla firmy.
W mojej firmie korzystamy z usług DHL. Możesz sprawdzić w porównywarce kurierów GlobKurier cennik - [www.globkurier.pl]
Wystarczy podać wymiary, wagę i ilość a następnie wybrać odpowiedniego przewoźnika
-------------------------------------------------------
> Witajcie!
> Możecie polecić mi dobrego i sprawdzonego
> kuriera? Szukam do stałej obsługi dla firmy.
W mojej firmie korzystamy z usług DHL. Możesz sprawdzić w porównywarce kurierów GlobKurier cennik - [www.globkurier.pl]
Wystarczy podać wymiary, wagę i ilość a następnie wybrać odpowiedniego przewoźnika

Re: Jaki kurier? 16 lis 2017 - 12:15 |
Re: Jaki kurier? 17 lis 2017 - 06:39 |
Re: Jaki kurier? 29 gru 2017 - 13:55 |
Wypróbuj ten jeden tanie przesyłki kurierskie
Tanie, jeśli porównujesz do innych firm, działa na całym świecie i zawsze możesz śledzić przesyłkę online.
Tanie, jeśli porównujesz do innych firm, działa na całym świecie i zawsze możesz śledzić przesyłkę online.
Re: Jaki kurier? 10 sty 2018 - 16:19 |
Mogę doradzić tej firmie [www.parcelabc.pl]
Re: Jaki kurier? 23 sty 2018 - 09:55 |
[shipcenter.pl] - niedawno korzystałam z ich usług. Od tamtej pory korzystałam już 3 krotnie i muszę powiedzieć, że wszystko jest super