Noże kuchenne 25 kwi 2017 - 06:42 |
Witajcie. ostatnio na stronie [sharpknife.pl] zapoznałam się z artykułem, który poleca zakup noży kuchennych do sera oraz ryb. Trochę mnie to zaskoczyło, nie ukrywam, ponieważ nigdy nie widziałam ich u moich znajomych lub rodziny. Jedynie w restauracjach. Jak więc myślicie? Czy zakup tego typu akcesoriów to zbytek, czy jednak warto je mieć w swoim mieszkaniu bo są przydatne?
Re: Noże kuchenne 28 cze 2017 - 21:46 |
Zestaw noży jest bardzo przydatny w kuchni zwłaszcza jeśli ktoś dużo gotuje
zamówiłam jeden kilka miesięcy temu na stronie [www.homedome.pl] i sprawdza się świetnie w mojej kuchni.

Re: Noże kuchenne 05 lip 2017 - 14:49 |
|
Re: Noże kuchenne 30 lip 2017 - 17:57 |
Dla mnie najlepsze noże robi Zwilling. Mam ich zestawy noży kuchennych i jestem zachwycona jakością. Od tej firmy w sumie zaczęło się moje zbieranie lepszych rzeczy w kuchni. Potem wzięłam garnki i akcesoria Zwilling a teraz do kompletu kupuję różne rzeczy Stauba, więc dobre noże okazały się podstawą w kuchni. No i mają fajne akcesoria dla kobiet, takie do manicure ;-)
Re: Noże kuchenne 29 wrz 2017 - 09:52 |
Ja mam noże do chleba do filetowania i zwykłe, kupowałam różne bo wiem ze z męzem lubimy eksperymentowac w kuchni i na penwo się nam to przyda,w kuchninawidelcu w sklepie jets duży wybór, ja tam kupiłam i jestem z nich zadowolona, ładnie wyglądaja, są solidne moim zdaniem dobra opcja zakupy, tym bardziej ze często mozna trafić na promocje
Re: Noże kuchenne 16 pa¼ 2017 - 10:17 |
Re: Noże kuchenne 17 kwi 2018 - 06:33 |