PierÅ› indyka QAFP faszerowana pieczarkami i natkÄ… pietruszki 22 lip 2014 - 11:59 |
Zarejestrowany: 4 lat temu Posty: 108 |
Ja również zamieszczę tutaj przepis, z którego korzystam bardzo często. Jest to pierś indyka QAFP faszerowana pieczarkami i natką pietruszki. Do przygotowania dania potrzebne będą:
1 pierÅ› indyka QAFP
1 cebula
400 g pieczarek pokrojonych w półplastry
2 pęczki natki pietruszki
świeże sałaty
50 ml octu jabłkowego
1 łyżeczka musztardy
150 ml oliwy z oliwek
sól i pieprz
Pełny przepis dostępny jest tutaj - http://www.sprawdzonydrob.pl/smaczny-drob/przepisy-kulinarne/dania-z-indyka/art,32,piers-indyka-qafp-faszerowana-pieczarkami-i-natka-pietruszki.html.
1 pierÅ› indyka QAFP
1 cebula
400 g pieczarek pokrojonych w półplastry
2 pęczki natki pietruszki
świeże sałaty
50 ml octu jabłkowego
1 łyżeczka musztardy
150 ml oliwy z oliwek
sól i pieprz
Pełny przepis dostępny jest tutaj - http://www.sprawdzonydrob.pl/smaczny-drob/przepisy-kulinarne/dania-z-indyka/art,32,piers-indyka-qafp-faszerowana-pieczarkami-i-natka-pietruszki.html.
Re: PierÅ› indyka QAFP faszerowana pieczarkami i natkÄ… pietruszki 27 pa¼ 2014 - 11:16 |
Zarejestrowany: 3 lat temu Posty: 7 |
Niekórzy smarzą mięso z indyka na oliwie z oliwek ale to nie jest wcale takie dobre, ja wolę taki olej kokosowy i to najlepiej z jakiegoś eko sklepu, nie zmienia smaku potraw także spokojnie można go używać w kuchni na co dzień
Re: PierÅ› indyka QAFP faszerowana pieczarkami i natkÄ… pietruszki 05 lut 2015 - 20:45 |
Zarejestrowany: 4 lat temu Posty: 731 |
Re: PierÅ› indyka QAFP faszerowana pieczarkami i natkÄ… pietruszki 18 lut 2015 - 12:24 |
Zarejestrowany: 3 lat temu Posty: 4 |
tak raczej tradycyjnie, a może spróbujcie faszerować kurczaka serem pleśniowym i suszonymi pomidorami - ciekawe połączenie
reflektor ogrodowy czy naświetlacze? Coś jak hot or not.
Re: PierÅ› indyka QAFP faszerowana pieczarkami i natkÄ… pietruszki 25 cze 2015 - 07:55 |
Zarejestrowany: 4 lat temu Posty: 731 |