Prezenty świąteczne 15 lis 2016 - 19:25 |
Jakie macie pomysły na świąteczne prezenty dla najmłodszych? Ja ostatnio odkryłam stronę [www.listymikolaja.pl], na której można zamówić list lub video od Mikołaja. Taki list można napisać samodzielnie lub skorzystać z szablonu. Dodatkowo dziecko otrzymuje naklejki z Mikołajem. Moim zdaniem taki list od Mikołaja ucieszy każde dziecko. Kto z nas nie marzył o tym aby spotkać Świętego?
Re: Prezenty świąteczne 17 lis 2016 - 09:43 |
Hej!
Ja zastanawiam się nad tym, aby pójść w tym roku w kierunku czegoś bardziej religijnego
Myślałam, aby kupić jakiś ładny medalik srebrny, jak na przykład tutaj: http://www.swietymarek.com/srebro-medaliki-srebrne.html
Super oferta i myślę, że prezenty dawane od serca są najlepsze

Re: Prezenty świąteczne 17 lis 2016 - 10:01 |
W sumie świetny pomysł. Tylko list to za mało. Do niego trzeba dorzucić prezent. Oczywiście - zabawkę. Dla chłopca - może taki statek: http://www.urwis.pl/modele/modele-drewniane/statki/constructo-le-pourquoi-p-as-1-80? Jestem pewna, że da wiele radości i będzie doskonale zdobił pokój. Jeśli potrzebujecie czegoś dla młodszych dzieci, to koniecznie zerknijcie na stronę tego sklepu!
Re: Prezenty świąteczne 26 lis 2016 - 09:52 |
Jeśli nie macie pomysłu na prezent świąteczny dla dziecka, to proponuję mikrofon do śpiewania, szczególnie dla dziewczynki - na [www.hulahop.pl] jest poradnik, który pomoże w wyborze najbardziej odpowiedniego mikrofonu dla dzieci.
Re: Prezenty świąteczne 02 gru 2016 - 10:04 |
A może jakiś prezent z motywem religijnym? W końcu to święta
Mi strasznie spodobały się obrazki srebrne, takie jak na przykład można znaleźć tutaj: http://www.swietymarek.com/obrazki-srebrne-matka-boska.html. Bardzo korzystne ceny oraz ładne rzeczy
Każdy tak naprawdę wyszuka coś dla siebie lub bliskich

Re: Prezenty świąteczne 05 gru 2016 - 17:52 |
Odkryłam właśnie sklep [prezenty-swiateczne.art-madam.pl]. Mają tam zabawki i wiele innych przedmiotów robionych przez polskich projektantów. Do 11 grudnia jest darmowa wysyłka a na hasło: ARTMADAM zniżka. Wypatrzyłam tam kilka fajnych rzeczy, ale najbardziej podoba mi się biżuteria hand made. Muszę pokazać ten sklep mężowi. Może znajdzie tam prezent dla mnie;-)
Re: Prezenty świąteczne 08 gru 2016 - 11:44 |
Re: Prezenty świąteczne 09 gru 2016 - 14:49 |
Lepszego prezentu dla dzieci nie znajdziecie, tym bardziej w takim budżecie - [www.hepin.pl] Pewnie, że wiele zależy od danego dziecka, ale też bez przesady. Rodzice muszą samodzielnie zarazić swoje dziecko właśnie takimi tematami. To chyba normalne, co nie?
Re: Prezenty świąteczne 12 gru 2016 - 12:30 |
Re: Prezenty świąteczne 12 gru 2016 - 16:25 |
Dobrym pomysłem na prezent są książki, obecnie wiele sklepów ma obniżki, także warto skorzystać. Aros to tania księgarnia internetowa, mają bardzo duży wybór tytułów, promocje do 30%, wysyłka jest niedroga. Upominek musi być spersonalizowany, powinien się podobać.
Re: Prezenty świąteczne 22 gru 2016 - 10:25 |
Chyba od kilku sezonów Polacy najchętniej kupują w prezencie choinkowym gry, zabawki, ubrania + ewentualnie elektronikę. Ubolewam, że coraz mniej ofiarowuje się np. książek... Aczkolwiek takie preferencje podzielają też mieszkańcy Europy. Opublikowano właśnie wyniki raportu: [www.ferratum.pl] z którego jasno to wynika. Zresztą poczytajcie sobie sami analizę wyników tego badania.
Re: Prezenty świąteczne 02 sty 2017 - 13:21 |
|
Ja w tym roku porobiłam prezenty z książek, a i kupiłam jedną z antykwariatu [tezeusz.pl] o historii Polski dla mojego wujka, który historią jest zafascynowany, a stare wydanie sprzed kilkudziesięciu lat bardzo go ucieszyło. A jeśli religijne to książki religijne też mogą być całkiem ciekawe - jest wiele książek z pogranicza religii i doznań spirytualnych, które osobę wierzącą powinno zainteresować.
Re: Prezenty świąteczne 13 sty 2017 - 13:48 |
Re: Prezenty świąteczne 22 lut 2017 - 09:56 |
Hej mam pewne rozeznanie w temacie. Ostatnio rodzice mojego chrześniaka na jego chrzciny zażyczyli sobie ten wózek dziecięcy spacerowy. Zrobiliśmy zrzutkę w rodzinie i wszyscy byli zadowoleni. Także polecam.
Re: Prezenty świąteczne 22 lut 2017 - 11:37 |
Ja także nie miałam za bardzo pomysłu na prezenty w tym roku. Swojej córce postanowiłam zakupić piękne naklejki na ścianę: [mietowysklep.pl]. Dla męża zdecydowałam się butelkę wina z jego ulubionej winnicy oraz poszetkę do marynarki.
Re: Prezenty świąteczne 28 lut 2017 - 13:15 |
A co myślicie o prezentach w tym stylu: [blessyoubox.com]? Kupiłybyście coś takiego komuś na chrzciny dziecka?
Re: Prezenty świąteczne 17 maj 2017 - 19:10 |
Na blogu: [blog.babysdream.pl] jest bardzo ciekawy artykuł na temat wyboru prezentów na święta dla dzieci. Mnie osobiście bardzo on zainspirował i dał kilka podpowiedzi, jakie zabawki będą najlepsze dla malucha. Często tam zaglądam, bo zawsze znajduję ciekawe informacje, jak wspomóc rozwój dziecka.
Re: Prezenty świąteczne 16 sie 2017 - 12:27 |
Myślę, że drobne pamiątki także mogą być dobrym pomysłem. Jeśli wiec chcecie, to możecie zajrzeć do [www.swietymarek.com] , gdzie można znaleźć bogatą ofertę medalików i krzyżyków srebrnych.
Re: Prezenty świąteczne 25 sie 2017 - 07:15 |
pamiątki pamiątkami ale ważny jest też prezent paktyczny np plecaki coolpack coś co można używać i korzystać z tego a nie odłoży się na półkę i zostawi.
Re: Prezenty świąteczne 21 gru 2017 - 14:07 |
Zgadzam się z tym, że praktyczne prezenty są najlepsze. Spotkałam się z takimi listami od mikołaja, ale jest to jednorazowe, do przeczytania i wrzucenia do szuflady. Zero jakiegokolwiek pożytku z jego otrzymania. Może jedynie jako dodatek. Najlepiej jak dany prezent możemy na co dzień używać. Jakie jeszcze inne ciekawe prezenty kupiłyście? W tym roku postanowiliśmy się też zainteresować akcjami, które mają na celu wesprzeć dzieci z najuboższych rodzin. Nasze mają wszystko, czego potrzebują, więc warto też dać trochę radości innym. Fundacja Pociecha prowadzi właśnie tego typu akcję pod nazwą - dawanie jest radością [fundacjapociecha.pl] Za zebraną gotówkę ufundują prezenty gwiazdkowe dla dzieci ze świetlic środowiskowych, gdzie przebywają po lekcjach, gdzie dostają pomoc, wsparcie, a nawet posiłki. W domu nie zaznają co to magia świąt, więc wpłacając dowolną kwotę, możemy przyczynić się do tego, że to właśnie w te święta spełnią się ich marzenia i dostaną prezenty zgodne z listą życzeń.
Re: Prezenty świąteczne 21 gru 2017 - 14:39 |
|
W tym roku długo przeglądałam oferty ze sklepów typu [www.milydrobiazg.pl] bo zależało mi na tym, żeby każdy prezent był maksymalnie trafiony. Największy problem miałam z dziećmi, które otwarcie mówią, że zabawek mają dość i systematycznie dzielą się nimi z innymi. Mam nadzieję, że się uda.
Re: Prezenty świąteczne 08 sty 2018 - 12:09 |
ja swojej córce kupiłam samochód zdalnie sterowany takiego czerwonego mercedesa z [sterujzdalnie.pl] samochód na akumulator i wygląda jak prawdziwy.
Re: Prezenty świąteczne 14 sty 2018 - 19:16 |
Prezentem zarowno praktycznym jak i ladnym, moze byc kocyk z materialu minky. Kojarzycie zapewne ta tkanine, prawda? Jesli nie - to mozna je obejrzec tutaj: [maylily.pl] - a takze oczywiscie kupic
Sklep oferuje rowniez mozliwosc spersonalizowania takiego kocyka

Re: Prezenty świąteczne 19 lut 2018 - 21:56 |
ja prezenty zawsze kupuje wczesniej.. zanim pojawi sie szal zakupowy i wszystko kosztuje 4 razy drozej.. podobnie dekoracje typu balony ledowe czy foliowe z motywami z bajek dla dzieci zamawiam wczesniej na necie [godanparty.pl] by mi paczka nie zaginela gdzies po drodze jak wszyscy beda cos zamawiac

Re: Prezenty świąteczne 27 lut 2018 - 22:54 |