ubrania dla dzieci 04 gru 2017 - 10:43 |
Re: ubrania dla dzieci 05 gru 2017 - 08:57 |
Ja kilka dni temu zrobiłam podobne zakupy w 5.10.15 [www.51015kids.eu] więc jestem na biężąco ;p Wybór spory, fajna koloystyka i fasony. Cenowo też jest ok a jak się kupuje 2 czy 3 komplety ( tak jak my ) to jednak też ma to znaczenie. A tak apropo czy Wasze dzieci też tak często gubią rękawiczki ? U nas to w sezonie czasem i 5 par potrai zniknąć bezpowrotnie ;/
Re: ubrania dla dzieci 02 sty 2018 - 12:17 |
Od siebie mogę polecić [maylily.pl] . Duży wybór wszelkiego rodzaju czapek, otulin, kocyków i innych tego typu rzeczy, znajdziesz coś dla najmłodszych jak i starszych. Jak moja córa przyszła na świat to wyprawkę robiłam właśnie u nich i byłam bardzo zadowolona, widzę, że dzisiaj już mają dużo więcej w ofercie. Dzisiaj został mi już tylko niestety kocyk bo z innych rzeczy wyrosła, a wygląda dzsiaj jak nowy a przeszedł wiele zapewniam Cię
bardzo miły w dotyku i cieplutki.

Re: ubrania dla dzieci 09 sty 2018 - 13:54 |
Ja polecam z całego serca stronę [www.belle-petite.pl], gdzie znajdziecie kocyki dla dzieci, kosze na zabawki czy apaszki! Super jakość produktów!
Re: ubrania dla dzieci 05 lut 2018 - 09:26 |
|
Moja córka zamawia ciuchy w [reporteryoung.pl]. Ma 13 lat i wiadomo w tym wieku ciuchy muszą być modne, a ona jednak stara się dorównać trendom. Jak to nastolatka, zakupy z nią nie są łatwe, ale tam zawsze coś sobie wybierze co jej się podoba.
Re: ubrania dla dzieci 07 lut 2018 - 08:09 |
Zazwyczaj zamawiam rzeczy przez internet, bo zakupy z dzieckiem nalezą do ciężkich
Teraz są wyprzedaże obuwia zimowego, więc planuje zakupić buty na kolejny rok. Zastanawiam się między srebrnymi botkami a różowymi [www.didila.pl] Które waszym zdaniem są lepsze?

Re: ubrania dla dzieci 12 lut 2018 - 08:49 |
Raz, że kupowanie obuwia dla dziecka to udręka dwa, że nie zawsze buty podobają się dzieciom. Ja ostatnio kupiłam buty dla mojej pociechy w [szkrabowo.pl] i na szczęście trafiłam w upodobania.
Re: ubrania dla dzieci 27 lut 2018 - 22:55 |
Re: ubrania dla dzieci 05 mar 2018 - 18:44 |
Ja aktualnie mam inny problem - potrzebuję buty do nauki chodzenia dla swojego malucha. Czy możecie mi napisać, jakie warunki powinno spełniać takie obuwie, żeby dziecko rozwijało bezpiecznie tę umiejętność, a stopa nie uległa deformacji? Bęę wdzięczna za Wasze opinie, bo w sieci roi się od sprzecznych porad.
Re: ubrania dla dzieci 07 mar 2018 - 11:25 |
Ubranka dla dzieci w sklepach sieciowych nie zawsze są oryginalne. Ja znalazłam stronę [www.fajnieubieramy.pl] z unikatową odzieżą dla dzieci z dobrej jakości materiałów. Firma sama projektuje i szyje wszystkie ubrania na sprzedaż.
Re: ubrania dla dzieci 10 mar 2018 - 10:49 |
Ostatnio widziałam w sieci piękne lencia.pl - spodnie dziecięce. Polecam rzucić okiem jeśli szukacie modnych i wygodnych ubrań dla dzieci. Znajdziecie tam bardzo duży wybór, a także całkiem przystępne ceny. Myślę, że przypadną Wam do gustu.
Re: ubrania dla dzieci 14 mar 2018 - 12:53 |
Ja świetne ubranka ciążowe kupiłam w sklepie internetowym Modavie, ofertę można znaleźć pod tym adresem [www.modavie.pl] . Jak dla mnie super, szybka dostawa

Re: ubrania dla dzieci 15 mar 2018 - 07:05 |
Re: ubrania dla dzieci 10 kwi 2018 - 10:13 |
Ja też co roku na wiosnę mam problem - okazuje się, że pociecha wyrosła w krótkim czasie z dosłownie wszystkich swoich letnich ubranek. Nie lubię chodzić po sklepach, więc staram się szukać okazji w internecie. Ostatnio trafiłam na ciekawy sklep - kochanyurwis.pl. Jest nowy, ale z tego co widzę, prężnie się rozwija - mają szeroki wybór ubranek, dla niemowląt i nie tylko, w bardzo konkurencyjnych cenach. Myślę, że się bliżej zapoznam z ich ofertą.
Re: ubrania dla dzieci 11 kwi 2018 - 08:25 |
Moja siostra urodziła cztery miesiące temu, więc kupiłam dla dziecka hypoalergiczny, antybakteryjny oraz wolny od pestycydów kocyk bambusowy [mamaboo.pl]