Niezły fotograf na ślub 30 sie 2016 - 18:51 |
Konkurencja i dobrych fotografów jest całe mnóstwo w naszym kraju, ale takiego fotografa, zobaczcie na
zdjęcia ślubne nie ma za dużo, podchodzi do swojej pracy z niesamowitą pasją, wykonane zdjęcia ślubne i innego rodzaju fotografie są rewelacyjne !
zdjęcia ślubne nie ma za dużo, podchodzi do swojej pracy z niesamowitą pasją, wykonane zdjęcia ślubne i innego rodzaju fotografie są rewelacyjne !
Re: Niezły fotograf na ślub 12 maj 2017 - 11:01 |
Faktycznie, dobry fotograf jest bardzo ważny na ślubie, w końcu to dzięki niemu będziemy mieli z tego najważniejszego dnia w naszym życiu wspaniałą pamiątkę na całe życie.My zdecydowaliśmy się [www.lasonfotografia.pl] obsługuje całą Polskę Był na ślubie mojej siostry i zdjęcia wyszły wręcz prześlicznie, dlatego też postanowiłam bez namysłu go wynająć.
Re: Niezły fotograf na ślub 06 cze 2017 - 06:55 |
Witam serdecznie u mnie był Andrzej Bartkowski - fotografia ślubna poznań i mogę go polecić w 100 procentach, znakomite zdjęcia wyszły. Zrobiliśmy wraz z mężem z niego foto książkę, która będzie pamiątką na zawsze
Mieliśmy oczywiście zdjęcia plenerowe, podczas samej uroczystości oraz na zabawie, fajnie że każdy ma jakieś fajne zdjęcie zrobione na pamiątkę

Re: Niezły fotograf na ślub 13 cze 2017 - 12:48 |
Re: Niezły fotograf na ślub 26 cze 2017 - 18:34 |
My mieliśmy fotografa z polecenia koleżanki i powiem Wam ze byłam zachwycona z ich usług. Przepiękne zdjecia i masa pomysłów. Sami zerknijcie na portfolio [www.lasonfotografia.pl] może i Wam się spodobają . Długo szukałam bo chciałam by zdjęcia były wyjątkowe i z fajnym pomysełm na szczęście koleżanka dała mi namiar do nich . Pozdrawiam!
Re: Niezły fotograf na ślub 11 sie 2017 - 07:26 |
Nie wiem skąd dokładnie szukacie fotografa, ale jak z południowej Polski to podrzucam Wam namiary na Pana Wolańskiego - [www.patrykwolanski.pl] . Obejrzyjcie sobie jego portfolio. My z mężem jesteśmy zachwyceni z reportażu ślubnego, jaki dla nas wykonał

Re: Niezły fotograf na ślub 29 sie 2017 - 11:13 |
Jeśli szukacie godnego polecenia fotografa ślubnego z Warszawy to radzę Wam zajrzeć na tę stronę i obejrzeć te piękne zdjęcia: [www.agnieszkaklosinska.pl]. Ja jestem bardzo zachwycona jej pracami i już się nie mogę doczekać aż będę oglądała zdjęcia z mojego wesela.
Re: Niezły fotograf na ślub 13 wrz 2017 - 13:01 |
Mi się bardzo podobają zdjęcia portretowe Warszawa zrobić sesje ślubną + jakieś inne nie tematyczne sesje. Warto sobie właśnie takie kilka sesji zrobić.
Re: NiezÅ‚y fotograf na Å›lub 04 pa¼ 2017 - 07:58 |
Co prawda nie miałam okazji współpracować z tą Panią, ale niesamowite zdjęcia ślubne (Białystok) wykonuje [www.annasuchocka.com]. Od dłuższego obserwuje ją na fb i na insta i zawsze czekam na kolejne zdjęcie. Chciałabym kiedyś u tej Pani mieć kiedyś sesje.

Re: NiezÅ‚y fotograf na Å›lub 04 pa¼ 2017 - 09:49 |
Ja miałam ślub jakieś pół roku temu i był u nas profesjonalny fotograf ślubny katowice i byłam bardzoo zadowolona zrobili mega duzo zdjęć dobralia album pod nas i nie tylko zdjec na plytah mielismy mase wszystko fajnie oprawione także byłam zadowolona
Re: NiezÅ‚y fotograf na Å›lub 11 pa¼ 2017 - 11:49 |
Bardzo fajnym fotografem i sprawdzonym jest http://mariuszwypych.pl/ warto się nad nim zastanowić przy wyborze konkretnego fotografa ja byłbym za tym żeby go właśnie wybrać jako tego fotografa który będzie robił nam sesje ślubne
Re: NiezÅ‚y fotograf na Å›lub 20 pa¼ 2017 - 08:52 |
Ja mogę Ci polecić tego fotografa: [www.partykajacek.com]
Sprawdzony na moim ślubie. Bardzo dobrze się spisał.
Sprawdzony na moim ślubie. Bardzo dobrze się spisał.
Re: Niezły fotograf na ślub 14 gru 2017 - 13:39 |
My korzystaliśmy z http://studiomagazyn.pl/wynajem/ bardzo fajnie zostało wesele fotografowane. Trzeba brać fotografa z jakimś już doświadczeniem wtedy na pewno zdjęcia wyjdą o wiele lepsze bo będzie wiedział jak się ustawić w jakim miejscu stanąć przy ceremonii np i zdjęcia wyjdą niesamowite

Re: Niezły fotograf na ślub 14 lut 2018 - 15:44 |
Moim zdaniem niezłym studiem fotograficznym na ślub jest > http://super-foto.eu/ Sami zobaczcie ich realizację, które moim zdaniem są niezwykle profesjonalne i pomysłowe. Sam fotograf dostosowuje się do potrzeb i oczekiwań pary młodej, starając się o to, aby zdjęcia wyszły jak najbardziej piękne.
Re: Niezły fotograf na ślub 04 kwi 2018 - 08:45 |
Najlepiej wybrać profesjonalnego fotografa, który ma spore doświadczenie. Od siebie polecę studio fotograficznie [www.foto-studio156.pl] Studio oferuje wysoką jakość i pełen profesjonalizm. Zachęcam do przejrzenia galerii na stronie.
Re: Niezły fotograf na ślub 06 kwi 2018 - 11:13 |
Jeśli chodzi o fotografa, to ze swojej strony mogę polecić tego: http://danielpolitowski.pl/ , współpracowałem z nim już kilka razy i naprawdę zna się na rzeczy, świetny fachowiec.
Re: Niezły fotograf na ślub 11 kwi 2018 - 08:34 |
Z pewnością dobrym rozwiązaniem będzie Mad Studio - Fotograf ślubny. Korzystałam z ich usług i byłam bardzo zadowolona, więc myślę, że warto spróbować

Re: Niezły fotograf na ślub 16 kwi 2018 - 09:21 |
Byłam niedawno na weselu, gdzie młoda para zamiast fotografa i kamerzysty zdecydowała się na połączenie obu. Zdjęcia jak i film były wykonywane dronem i bardzo fajnie to wyszło, dostaliśmy w ramach podziękowania - pamiątki filmik, który bardzo miło się ogląda. W trakcie samej zabawy dron był praktycznie niezauważalny, więc nikt się nie krępował podczas nagrywania. Państwo młodzi korzystali z usług [www.lataniedronem.pl] sama też zastanawiam się nad takim rozwiązaniem.
Re: Niezły fotograf na ślub 16 kwi 2018 - 13:00 |