Cześć, rozglądam się za firmą, która byłaby w stanie dobrze i sprawnie przetłumaczyć plik dokumentów z języka rosyjskiego na polski. Znalazłam do tej pory tylko takich tłumaczy: [rulang.pl]. Nie mam żadnej wiedzy dotyczącej cen za tłumaczenia na warszawskim rynku, ale może któraś z Was już to kiedyś zlecała i coś może polecić
, jak negocjować, żeby wyszło tanio?

Re: Tłumacze 27 sie 2016 - 12:32 |
Z rosyjskiego niestety nie pomogę, co innego z niemieckiego
Planuję założyć własną firmę, będzie to właśnie agencja tłumaczeń. Mam nadzieję, że będzie na tyle zleceń, żeby się utrzymać, bo konkurencja na rynku jest niestety spora.

Re: Tłumacze 18 pa 2016 - 05:50 |
Z tłumaczami nie bardzo miałam styczności, ale biur zajmujących się tłumaczeniami na różne języki jest wiele, więc znalezienie takiego nie powinno być większym problemem. Z tego co się orientuje, moja znajoma niekoniecznie z rosyjskiego, ale korzysta z pomocy tłumaczenia technicznego z tego biura tłumaczeń: besttext.pl/techniczne_tlumaczenie_instrukcji_obslugi_z_obrobka_grafiki,1489 i mają tam dosyć szeroką ofertę odnoszącą się do wielu różnych dziedzin.
Re: Tłumacze 18 lip 2017 - 12:09 |
Ja z racji tego, że miałam styczność z rosyjskim, nie raz potrzebowałam sprawdzonego translatora. Tłumaczenia rosyjskiego zawsze robili mi [www.nsgroup.info]. Mogę poręczyć za nich.
Re: Tłumacze 21 lip 2017 - 06:13 |
Re: Tłumacze 06 lis 2017 - 12:43 |
Jak chcę przetłumaczyć z angielskiego na polski czy z polskiego na angielski online, wybieram raczej biura (zwłaszcza w przypadku dokumentów).
Re: Tłumacze 07 lis 2017 - 15:03 |
Re: Tłumacze 12 gru 2017 - 14:29 |
Re: Tłumacze 12 gru 2017 - 14:30 |
Re: Tłumacze 12 gru 2017 - 14:31 |
W Warszawie biuro tłumaczeń Przekład jest ok. Ceny oferują w przedziałe od 32 do 38zł (w tym gratisowe formatowanie i język specjalistyczny), wycenę robią w 10 minut

Re: Tłumacze 16 lut 2018 - 16:59 |
Żeby tłumacz dobrze wykonał swoją pracę winien mieć doświadczenie w tematyce, którą tłumaczy. Warto to sprawdzić przed udzieleniem zlecenia.
Pozdrawiam
Paweł
Biuro tłumaczeń Radom - tłumacz niemieckiego Radom
Pozdrawiam
Paweł
Biuro tłumaczeń Radom - tłumacz niemieckiego Radom
Re: Tłumacze 19 lut 2018 - 11:54 |