Czy wybiera sie ktos moze na najbiższe szkolenie detektywistyczne [zostandetektywem.pl] ? Zawsze to w kilka osób raźniej by było

Re: szkolenie 04 lut 2016 - 12:33 |
Re: szkolenie 12 pa¼ 2016 - 11:13 |
Szkolenie detektywistyczne? No nie jestem co do tego przekonana, ale jak ktoś chce i mu się to podoba... A co do kwestii szkoleń samych w sobie, to ciągły rozwój powinien być na pierwszym miejscu, zwłaszcza gdy już się pracuje czy ma się własną firmę. Na przykład takie szkolenia komunikacji zarządzania zespołem mogłyby być bardzo przydatne i znacząco poprawić działania firmy oraz rzecz jasna uzupełnić i poszerzyć nasze własne umiejętności w tym zakresie.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-10-12 11:13 przez hepski.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-10-12 11:13 przez hepski.
Re: szkolenie 27 lis 2016 - 11:48 |
Szkolenie to bardzo przydatna rzecz. Zawsze to sposób na dobycie nowych umiejętności i wiedzy, którą można w przyszłości wykorzystać. W zależność od branży w której się pracuje, można wybrać odpowiednie szkolenie. Bardzo fajną opcją, zwłaszcza dla firm jest outsourcing bhp dzięki czemu każde przedsiębiorstwo ma zapewnioną fachową opiekę w tym zakresie. Można o tym przeczytać tutaj http://faar.pl/outsourcing-bhp-co-to-jest-z-czego-sie-sklada/ i wybrać odpowiednią dla siebie opcję.
Re: szkolenie 23 sty 2017 - 17:44 |
Na detektywa się nie nadaję, za to postanowiłam w tym roku poprawić mój angielski i zapisałam się do szkoły językowej [www.warszawa.lincoln.edu.pl] . Boję się, czy dam radę z czasem i ze zdolnościami. Ale słyszałam, że dobrze uczą, więc może i ja zrobię postępy.
Re: szkolenie 21 mar 2017 - 09:05 |
Moim zdaniem warto uczestniczyć w kursach, dzięki którym można zdobyć konkretne kwalifikacje. Możecie zobaczyć szkolenia UDT, które przeprowadza firma GD Partners: http://gdbhp.pl/kursy-szkolenia/kursy-udt/. Słyszałam, że mogą pochwalić się wysoką zdawalnością wśród swoich kursantów.
Re: szkolenie 31 maj 2017 - 08:36 |
Re: szkolenie 03 cze 2017 - 08:28 |
Warto się szkolić, ale za szkolenie powinien płacić pracodawca - to on w końcu na tym najbardziej zyskuje. Ważny jest jednak wybór odpowiednio szkolenia, takiego, które może przynieść jakieś efekty, a więc profesjonalnego, z dziedziny przydatnej w aktualnej pracy. Pomyślcie o szkoleniu z obsługi kadrowo-płacowej, organizują takich sporo w SEKA, tu [www.seka.pl] jest o nich więcej.
Re: szkolenie 18 lip 2017 - 06:38 |
Re: szkolenie 21 lip 2017 - 06:13 |
Re: szkolenie 06 sie 2017 - 18:59 |
Ciekawe miejsce na przeprowadzenie szkolenia znajdziecie tutaj [www.salerezerwacje.pl] . Mają oni wiele sal z profesjonalnym wyposażeniem audiowizualnym. Sam link dotyczy konkretnego miasta, które mnie interesowało.
Re: szkolenie 01 wrz 2017 - 12:45 |
Jedną z najlepszych firm szkoleniowych w Warszawie, jakie widziałam, jest Gamma [www.szkoleniaeksperckie.pl] . Szkolenia prowadzą znani i uznani eksperci, posiadający potężną wiedzę i potrafiący odpowiednio ją przekazać. Ceny, jak na tak bogate programy i najlepszych trenerów, są też bardzo atrakcyjne.
Re: szkolenie 01 wrz 2017 - 13:20 |
Re: szkolenie 30 pa¼ 2017 - 13:18 |
Ja byłam na szkoleniu z [bartlomiej-stolarczyk.com] i bardzo sobie chwalę.
Re: szkolenie 31 pa¼ 2017 - 11:17 |
Re: szkolenie 26 lis 2017 - 14:56 |
odbywały sie chyba takie szkolenia niedawno we wroclawiu u tych Państwa [symposio.pl] ale nie dałem rady dotrzeć
Re: szkolenie 28 lut 2018 - 08:55 |
Firma [akademiakobietstrategicznych.pl] prowadzi kompleksowy program rozwoju liderek dedykowany dla kobiet. W akademii można nauczyć się jaki styl kobieta powinna mieć w biznesie. Nieważne, czy planujesz założenie firmy, czy działasz na własną rękę nie od dziś wszyscy uzyskają poradę od specjalistów.
Re: szkolenie 06 mar 2018 - 10:43 |
Re: szkolenie 05 kwi 2018 - 12:43 |
|
Ciekawe szkolenie, trzeba przyznać. W każdym razie jeśli ktoś był by zainteresowany innym szkoleniem niż to detektywistyczne to polecam szkolenia typowo inżynierskie - http://emt-systems.pl/tia-portal-szkolenia.html. Mój mąż był w tym ośrodku na szkoleniu z Druku 3D i wrócił bardzo zadowolony.
Re: szkolenie 13 kwi 2018 - 07:38 |
Re: szkolenie 13 kwi 2018 - 20:10 |