Aparat słuchowy dla babci 16 wrz 2016 - 10:35 |
Hej! Musimy kupić aparat słuchowy dla babci. Myślicie, że warto skorzystać z oferty tego sklepu: [www.swiatsluchu24.pl] ? Znacie może? Słyszałam, że są godni zaufania
Za każdą opinię będę wdzięczna, bo pomożecie mi w podjęciu decyzji

Re: Aparat sÅ‚uchowy dla babci 07 pa¼ 2016 - 12:07 |
Moja babcia ma aparat słuchowy, który kupowała w tym sklepie: [akustyksluchu.pl] i ja również ich bym poleciła. Przeprowadzą badanie słuchu oraz pomogą w wyborze. Poza tym babcia nie skarży się na aparat, także jest dobrze wykonany. Wszystko \"gra i buczy\"
Przy wyborze aparatu powinno się kierować tym czy sklep oferuje sprzęt znanych marek

Re: Aparat słuchowy dla babci 07 lis 2016 - 12:41 |
Re: Aparat słuchowy dla babci 09 lis 2016 - 11:26 |
Re: Aparat słuchowy dla babci 03 mar 2017 - 17:07 |
Z tego co pamiętam to moja babcia korzystała z tych aparaty słuchowe. Były porządnie wykonane a sama firma też cieszy się dobrą renomą. Warto sprawdzić ich ofertę.
Re: Aparat sÅ‚uchowy dla babci 03 pa¼ 2017 - 06:28 |
Nie miałam styczności z tą firmą, jednak znam markę Signia, mają bardzo nowoczesne aparaty. Mój tato korzysta z jednego z nich, bardzo go zachwala, ma do niego fajny pilot, którym może regulować głośność, nosi go przy kluczach bo przypomina pilot do samochodu także nie rzuca się w oczy
Ponadto mają szereg różnych przydatnych aplikacji np test słuchu [www.signia-aparatysluchowe.pl] dzięki której można sprawdzić czy ma się jakąś wadę
Jednak zgadzam się z przedmówcami, że w doborze aparatu musi pomóc protetyk słuchu