Markowe ubrania, gdzie? 04 sie 2017 - 09:12 |
Cześć, szukam fajnych sklepów/outletów internetowych, gdzie sprzedają markowe ciuchy w fajnych cenach. Bardzo cenie sobie jakość produktów, niestety ceny są naprawdę wysokie. Ze swojej strony mogę polecić zapisanie się do klubu zakupowego Limango - mają nie tylko ubrania. A jakie są Wasze ulubione kluby zakupowe/outlety?
Re: Markowe ubrania, gdzie? 31 sie 2017 - 10:23 |
kupowałam ostatnio aktówkę skórzaną akcesoria skórzane są bardzo dobre i solidne, powinny służyć latami
Re: Markowe ubrania, gdzie? 02 wrz 2017 - 18:46 |
ja ostatnio szaleje na punkcie pracowni projektowej z Warszawy. Wszystkie projekty są znanej polskiej projektantki Anny Krzyżanowskiej - dla mnie magia sama w sobie.
Re: Markowe ubrania, gdzie? 02 pa¼ 2017 - 12:01 |
Re: Markowe ubrania, gdzie? 12 pa¼ 2017 - 06:52 |
Ja tutaj sobie zamawiam : http://e-bawelna.pl/ tkaniny i sama szyje takie ubrania które wiem że są z dobrej jakośći materiału i nie muszę kupować wtedy dziwnych ubrań z niewiadomego pochodzenia materiału.
Re: Markowe ubrania, gdzie? 19 pa¼ 2017 - 10:13 |
A w jakich sklepach kupują ubrania Wasi mężczyźni? Może same im je wybieracie? Ja mojemu narzeczonemu ostatnio podesłałam ten artykuł: [abcporady.pl], bo widzę, że ma problem z łączeniem różnych ciuchów.
Re: Markowe ubrania, gdzie? 25 pa¼ 2017 - 07:53 |
Ja zazwyczaj ogarniam takie rzeczy na store4store.com. Nie jestem fanką kupowania w internecie ale niekiedy trzeba, zwłaszcza te rzeczy które ciężko znaleźć w stacjonarnych sklepach.
Re: Markowe ubrania, gdzie? 02 lis 2017 - 09:47 |
Zobacz sobie acab bluzy. Bardzo fajna rzecz. Myślę, że Ci się spodobają. I od razu możesz je tam kupić.
Re: Markowe ubrania, gdzie? 26 sty 2018 - 11:14 |
na twoim miejscu sprawdzałabym czy są jakieś ciekawe trendy w świecie mody, teraz jest dużo stron z modą, jednak moja ulubiona to [www.umalgosi.pl]
Re: Markowe ubrania, gdzie? 03 lut 2018 - 10:52 |
|
Ja od jakiegoś czasu zamawiam w [sneakerstudio.pl] i polecam. Mają na prawdę duży wybór ciuchów i butów oraz często są wyprzedaże, więc można coś taniej kupić.
Re: Markowe ubrania, gdzie? 08 lut 2018 - 08:42 |
Re: Markowe ubrania, gdzie? 13 kwi 2018 - 07:38 |
Re: Markowe ubrania, gdzie? 17 kwi 2018 - 06:24 |
Fajna jest bluza z własnym nadrukiem mi się bardzo podoba, świetne są i można sobie nadruk samemu zrobić. Często właśnie kupuje takie koszulki dla siebie, po prostu wolę samemu sobie zrobić jakiś konkretny napis pasujący do mnie niż korzystać z tych co są w sklepach i jeszcze za to przepłacać.
Re: Markowe ubrania, gdzie? 17 kwi 2018 - 08:08 |
A wiecie, że możecie kupić Zara sukienki przez Internet? Myślę, że to najszybszy i najprostszy sposób na zakup markowych ubrań. Zwłaszcza, jak chce się mieć duży wybór i atrakcyjne ceny. Serwis Allani pozwala na przeglądanie ofert nie tylko marki Zara, ale i innych znanych i lubianych.