Re: Co będzie modne? 14 sty 2017 - 16:12 |
Ostatnio miałam okazję spędzać trochę czasu w sieci na przeglądaniu różnego rodzaju stron
Powiem Wam, że bardzo modne rzeczy znalazłam w tym butiku internetowym [www.selfieroom.pl]

Re: Co będzie modne? 17 sty 2017 - 09:01 |
Re: Co będzie modne? 09 lut 2017 - 11:42 |
Re: Co będzie modne? 13 lut 2017 - 09:22 |
Byłam ostatnio w Hiszpanii i mam teraz przeczucie, że w najbliższym sezonie letnim popularne będą buty w kolorze srebrnym lub złotym. Dużo młodych dziewczyn takie tam teraz nosi
Re: Co będzie modne? 15 lut 2017 - 08:30 |
Re: Co będzie modne? 15 lut 2017 - 13:27 |
Ja akurat mam takie dosyć luźne podejście do tego co będzie modne, uważam że modę każdy kreuje sobie sam, to w czym lubimy siebie i w czym czujemy się dobrze i oczywiście dobrze wyglądamy jest o wiele lepszym wyborem niż na siłę pakowanie się w ubrania które w danym sezonie zostały przez kogoś okrzyknięte modnymi. Dla mnie najwygodniejszymi i jednocześnie od wielu sezonów modnymi butami są balerinki, lubię zarówno te zdobione jak i najzwyklejsze w których można wyjść na spacer z psem. W tym roku postawiłam na modele z www.primamoda.com.pl/kolekcja-damska/baleriny.html.
Re: Co będzie modne? 16 lut 2017 - 13:56 |
jakoś nie mogę sobie wyobrazić siebie w kolorze złotym, ale srebrny jak najbardziej
Re: Co będzie modne? 16 lut 2017 - 15:32 |
Re: Co będzie modne? 02 mar 2017 - 12:18 |
Ciężko określić, co będzie modne, dlatego warto śledzić w sieci, o czym się teraz mówi. Wydaje mi się, że warte uwagi będą kombinezony http://domodi.pl/odziez/odziez-damska/kombinezony-damskie_opcje_dlugosc-nogawek,krotkie i w to lato będą jednym z popularniejszych wyborów modowych, ale zobaczymy. Moda nigdy nie ogranicza się tylko do jednego stylu czy ubioru.
Re: Co będzie modne? 06 mar 2017 - 14:13 |
Ja lubię śledzić modowe nowości, a najchętniej to korzystam z portalu internetowego Musisz to mieć , który jest poświęcony tematyce ubrań i butów. Można tam oczywiście znaleźć wszystko to, co jest modne w danym sezonie. Poza tym można obserwować różne promocje albo podglądać stylizacje. A jak się coś nam spodoba to jest możliwość bezpośredniego przejścia do sklepu i zamówienia danej rzeczy. Dzięki temu portalowi zawsze mogę być na bieżąco.
Re: Co będzie modne? 07 mar 2017 - 11:17 |
Re: Co będzie modne? 14 mar 2017 - 04:44 |
Ciężko powiedzieć co będzie modne. Mogę na pewno stwierdzić że ja będę chodzić w tym co mi się podoba a nie w tym co innym chcą widzieć
nie dawno dostałam paczkę z czółenkami które kupiłam na [www.czasnabuty.pl] . Dla mnie bomba, nie myślałam że będą mi się aż tak bardzo podobały. Jestem pewna że jak przyjdzie pogoda to sama ustawiała nowy trent w tym roku

Re: Co będzie modne? 14 mar 2017 - 08:05 |
W sumie to trudno nadążyć za trendami. Moim zdaniem lepiej postawić na klasykę. Ta się zawsze sprawdzi. Tutaj: https://modbis.pl/pol_m_Zakiety-damskie-164.html znajdziecie wysokiej jakości, świetnie skrojone żakiety. Produkty w sklepie ModBis są wykonane z najlepszych materiałów.
Re: Co będzie modne? 19 cze 2017 - 07:08 |
Re: Co będzie modne? 10 lip 2017 - 06:38 |
W takich sprawach najlepiej posługiwać się wskazówkami, jakie możemy znaleźć w internecie. To stanowi duże ułatwienie w szukaniu określonej rzeczy. Moja córka tak zrobiła, kiedy szukała odpowiedniej kreacji na studniówkę. Znalazłam pomocny artykuł na stronie http://frappe.pl/sukienka-do-poloneza-i-do-bialego-rana-szukamy-sukienki-na-studniowke/, co pomogło jej w znalezieniu sukienki idealnie do niej pasującej i nie miała problemu ze znalezieniem wartościowego sklepu.
Re: Co będzie modne? 23 sie 2017 - 08:36 |
modne coraz bardziej jest aktywne życie, próbowanie nowych rzeczy. kajtsurfing, windsurfing oraz wiele innych sportów oraz rozrywek tylko czekają na odkrycie przez nas.
Re: Co będzie modne? 20 wrz 2017 - 11:21 |
Mi się wydaje że niedługo będą modne takie torebki filcowe i inne dodatki z tego materiału. Ja już od dawna lubię nosić takie rzeczy.
Re: Co będzie modne? 03 lis 2017 - 12:27 |
Re: Co będzie modne? 08 sty 2018 - 13:57 |
Re: Co będzie modne? 17 kwi 2018 - 06:42 |