depilacja laserowa- opinie 17 lis 2016 - 09:34 |
Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową [nowoczesnadepilacja.pl]. Męczy mnie depilacja za pomocą maszynki a niestety depilator okropnie podrażnia mi skórę, to samo wosk :/ Czy depilacja laserowa jest dobrym wyborem? jakie są wasze opinie na ten temat? jak to wygląda, ile zabiegów jest koniecznych i czy faktycznie efekt jest długotrwały? Mam nadzieję, że podzielicie się swoimi opiniami i mi doradzicie
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-11-17 09:35 przez farogola336a.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-11-17 09:35 przez farogola336a.
Re: depilacja laserowa- opinie 30 gru 2016 - 12:32 |
Polecam Ci depilację laserową - będziesz miała spokój, może nie na całe zycie, ale na kilka lat na pewno. Ja robiłam skończyłam właśnie serię 5 zabiegów i nie mam śladu po włosach. Dostałam akurat w prezencie voucher do Body Care Clinic w Katowicach na całą serię na łydki (to była moja najwieksza zmora) . Teraz szykuję się na pachy. Jaka to jest wygoda! Zapomnisz o żyletkach
Tylko pamiętaj, żeby się upewnić, czy w klinice mają dobry sprzęt, bo to połowa sukcesu. W BCC akurat mają najlepsze maszyny - sprawdzałam w necie zanim powiedziałam mężowi moim pomyśle na prezent urodzinowy

Re: depilacja laserowa- opinie 05 sty 2017 - 16:51 |
Depilacja laserowa to dość bolesna sprawa, przy pierwszym zabiegu płakałam bo tak piekło. I w sumi nie wszędzie jest tak samo bo niektóre gabinety mają te lasery do bani i trzeba chodzić nawet kilkanaście razy zanim się pozbędzie włosków na dobre. Ja polecam [bodycareclinic.pl] bo tam co prawda bolało ale szybko pozbyłam się włosków.
Re: depilacja laserowa- opinie 17 sty 2017 - 12:15 |
Mnie również bardzo męczy depilacja laserowa, a często chodzę w spódnicach i muszę nogi golić co drugi dzień i to maszynką, bo po depilatorze wrastają mi włoski w skórę. Dlatego pomyślałam, że warto byłoby spróbować czegoś innego i zapisałam się na zabieg depilacji laserowej nóg w gabinecie w Warszawie: [www.qclinique.pl] . Zabieg ten mam mieć już niedługo i jestem ciekawa efektów i jak długo moje nogi będą gładkie.
Re: depilacja laserowa- opinie 16 lut 2017 - 12:48 |
Nie ma lepszej metody usuwania owłosienia jak depilacja laserowa, spokój z goleniem masz na dłuuuuugi czas.
Re: depilacja laserowa- opinie 08 mar 2017 - 11:08 |
candi12 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie ma lepszej metody usuwania owłosienia jak
> depilacja laserowa, spokój z goleniem masz na
> dłuuuuugi czas.
Zgadza się ale depilacja nie zbyt dobrze się sprawdza przy bardzo jasnych włosach, wówczas konieczne jest przerowadzenie większej ilości zabiegów co wiąże się z wyższą ceną.
> Nie ma lepszej metody usuwania owłosienia jak
> depilacja laserowa, spokój z goleniem masz na
> dłuuuuugi czas.
Zgadza się ale depilacja nie zbyt dobrze się sprawdza przy bardzo jasnych włosach, wówczas konieczne jest przerowadzenie większej ilości zabiegów co wiąże się z wyższą ceną.
Re: depilacja laserowa- opinie 23 kwi 2017 - 15:58 |
Depilacja laserowa jest bezapelacyjnie najlepszą metodą depilacji. Ja jestem świeżo po drugim zabiegu depilacji laserowej w klinice miracki w warszawie. Efekt jest już fajny, ale zalecane jest wiecej sesji, bo wiadomo, ze nie wszystkie wloski rosna rowno i cos moze jeszcze wyjsc. Ogolnie warto troche pocierpiec dla pieknie gladkich nozek na lata

Re: depilacja laserowa- opinie 27 kwi 2017 - 08:39 |
|
Re: depilacja laserowa- opinie 19 lip 2017 - 12:44 |
Re: depilacja laserowa- opinie 21 lip 2017 - 10:33 |
Re: depilacja laserowa- opinie 18 sie 2017 - 09:10 |
popieram koleżankę wyżej - jeśli depilacja w Toruniu, to tylko i wyłącznie w Endomed,
jeśli chodzi o zabieg depilowania, to warto wsześniej poczytać sobie na stronie [endomed.net.pl] o przygotowaniu i przeciwwskazaniach
jeśli chodzi o zabieg depilowania, to warto wsześniej poczytać sobie na stronie [endomed.net.pl] o przygotowaniu i przeciwwskazaniach
Re: depilacja laserowa- opinie 29 sie 2017 - 12:25 |
Re: depilacja laserowa- opinie 24 pa¼ 2017 - 14:01 |
Jeśli sprzęt, którym wykonywany jest zabieg, jest wysokiej jakości to nie ma żadnego ryzyka. Jeżeli się obawiasz to wybierz się do Vici Clinic w Krakowie, oni dysponują wysokiej klasy laserem Light Sheer Duet. Pierwszy zabieg jest za pół ceny więc możesz wypróbować, czy zabieg Ci odpowiada i czy widzisz efekty.
Re: depilacja laserowa- opinie 31 pa¼ 2017 - 10:25 |
Re: depilacja laserowa- opinie 08 lis 2017 - 10:25 |
Re: depilacja laserowa- opinie 23 lis 2017 - 15:31 |
Re: depilacja laserowa- opinie 20 gru 2017 - 10:57 |
ja miałam włoski dość jasne a i tak efekty zabiegu są super. Zabieg epilacji laserowej robiłam we Wrocławiu w COCO-TIME. Tam kosmetyczka pracuje na laserze diodowym. Po serii 7 zabiegów mogę już śmiało powiedzieć, że nie mam już problemu z goleniem nóg bo po prostu nie muszę już tego robić haha
Re: depilacja laserowa- opinie 02 sty 2018 - 00:03 |
Ja miałam robioną depilację w gabinet kosmetyczny Lublin i u mnie efekt utrzymuje się nadal. Mam dość ciemne włoski, dlatego nie wiem czy u osób z jasnymi byłoby podobnie. Ja jestem zadowolona.
Re: depilacja laserowa- opinie 31 sty 2018 - 14:15 |
Kiedyś stosowałam metodę wosku ale miałam strasznie wrastające włosy po niej... Od kiedy przerzuciłam się na depilację laserową, ten problem całkowicie zniknął. A po serii zabiegów mogę cieszyć sie gładkimi nogami
Pamiętajcie tylko, ilość zabiegów laseorwych zależy m.in. od koloru i grubości włosa, ilości niechcianego owłosienia oraz depilowanej partii ciała. Generalnie po ok. 4 zabiegach już widać efekt. A gdybyś któraś Pani się zdecydowała, to podrzucam namiar na gabinet [www.skinlogica.pl] - mają 2 punkty: w Lesznie i Wrocławiu.

Re: depilacja laserowa- opinie 05 lut 2018 - 23:50 |
Depilacja laserowa ma mnóstwo pozytywnych opinii, nic dziwnego, bo to połączanie wygody i prostoty w jednym, zabiegi wykonywane są krótko i bezboleśnie, a w każdym mieście są jacyś specjaliści, - w krakowie np [medicor.krakow.pl]
Re: depilacja laserowa- opinie 16 mar 2018 - 09:27 |
Centrum Depilacji Laserowej Dorota Lamczyk to jeden z najnowocześniejszych gabinetów depilacji laserowej i kosmetologii estetycznej na Górnym Śląsku. Dbałość o jakość usług [depilacjalaserowa-wodzislaw.pl] przekłada się na staranny dobór personelu, który systematycznie buduje swoje doświadczenie zawodowe, uczestnicząc w licznych kursach i szkoleniach.
Re: depilacja laserowa- opinie 16 kwi 2018 - 08:42 |
bioorganiczna Napisał(a):
> popieram koleżankę wyżej - jeśli depilacja w
> Toruniu, to tylko i wyłącznie w Endomed,
> jeśli chodzi o zabieg depilowania, to warto
> wsześniej poczytać sobie na stronie
> [endomed.net.pl]
> o przygotowaniu i przeciwwskazaniach
Również korzystałam z toruńskiego Endomed. Myślę, że dysponują tak nowoczesnym laserem (Vectus), że efektywnie można się pozbyć niechcianych włosków. U mnie już po pierwszym zabiegu był zauważalny efekt - pozbyłam się na nogach około 30 do 40 procent włosków.
> popieram koleżankę wyżej - jeśli depilacja w
> Toruniu, to tylko i wyłącznie w Endomed,
> jeśli chodzi o zabieg depilowania, to warto
> wsześniej poczytać sobie na stronie
> [endomed.net.pl]
> o przygotowaniu i przeciwwskazaniach
Również korzystałam z toruńskiego Endomed. Myślę, że dysponują tak nowoczesnym laserem (Vectus), że efektywnie można się pozbyć niechcianych włosków. U mnie już po pierwszym zabiegu był zauważalny efekt - pozbyłam się na nogach około 30 do 40 procent włosków.
Re: depilacja laserowa- opinie 20 kwi 2018 - 06:49 |
W [depicenter.pl] przed rozpoczęciem zabiegu przeprowadzają szczegółową konsultacje, pracują na najnowszym i najskuteczniejszym sprzęcie. Zachęcam do zapoznania się z ofertą. Klinika zlokalizowana jest w Poznaniu.