chirurgia plastyczna 26 cze 2017 - 20:16 |
Witajcie ! Dziewczyny mam mały problem muszę usunąć znamię z twarzy , chciałabym skorzystać z zabiegów medycyny estetycznej i nie bardzo wiem gdzie się najlepiej wybrać . czytałam troszkę opinii na ten temat i dużo bardzo osób poleca gabinet [chirurgplastyczny-krakow.pl]gdzie ponoć wykonują zabiegi bardzo profesjonalnie i dziewczyny są bardzo zadowolone z ich usług. Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie ?
Re: chirurgia plastyczna 10 lip 2017 - 09:45 |
Niestety nie znam tego gabinetu , ale mogę ci polecić sprawdzoną klinikę [www.tourmedica.pl] . Wykonują tam bardzo dobrze nie tylko operacje plastyczne ale też zabiegi
Posiadają najnowsze technologie i metody
A lekarze maja wieloletnie doświadczenie

Re: chirurgia plastyczna 24 lip 2017 - 09:04 |
Opinie w internecie nie koniecznie muszą pochodzić od osób które miały zabieg, radzę zainteresować się tematem na co zwrócić uwagę wybierając kliniki, chirurga plastycznego. Jeśli ktoś zaczyna działalność w medycynie estetycznej, to polecenie na forum jest jednym z tańszych metod promowania nowej kliniki.
Re: chirurgia plastyczna 26 wrz 2017 - 19:54 |
Ja miałam znamię na nosie przez którą moje dzieciństwo było bardzo nie przyjemne. Dopiero jak posżłam do pracy nazbierałam pieniądze i poszłam usunąć znamię do [bodycareclinic.pl] i ani trochę nie żałuję. Mam tylko małą bliznę, której prawie nie widać.
Re: chirurgia plastyczna 13 gru 2017 - 21:09 |
Re: chirurgia plastyczna 02 sty 2018 - 18:24 |
Ja unikam inwazyjnych zabiegów estetycznych, ale moja koleżanka niedawno operowała nos w Lublinie w [www.chirurgiaestetyczna.pl] . Wyszedł pięknie, jest mały i zgrabny. A przecież to skomplikowana operacja. Koleżanka zachwycona swoim nowym nosem.