Re: Gdzie najlepsze SPA? 21 wrz 2016 - 13:18 |
Mój pierwszy raz w SPA również miał miejsce podczas urlopu z mężem
Byliśmy w Hotelu Abidar w Ciechocinku i to naprawdę fajne miejsce, szczególnie jak ktoś nie lubi tłumów i ceni sobie spokój. W cenie noclegu mieliśmy jacuzzi i saunę, ale ze względu na to że mają fajne zabiegi na twarz i ciało to trochę sobie zaszalalam. Postarałam sprawdzic zachwalaną w internecie liposukcję ultradzwiekowa. Fajnie tak czasem zrobić coś dla siebie, więc dbajcie o siebie kobietki!

Re: Gdzie najlepsze SPA? 24 wrz 2016 - 09:11 |
Przy dwójce małych dzieci trudno zorganizować sobie weekendowy wypad do SPA , ale tak na parę godzin dlaczego nie. Zawsze można, a nawet trzeba wygospodarować trochę czasu dla siebie. Więc jak tylko mam okazję, chodzę do pobliskiego salonu Good Time Day Spa
(http://www.goodtimedayspa.eu/) W prawdzie Spa jest w Poznaniu, ale jak ktoś mieszka w tym mieście albo gdzieś w okolicy to z czystym sercem polecam. Miejsce uroczo i klimatycznie stworzone do zapomnienia chociaż na chwilę o troskach, obowiązkach codziennego dnia. Gama ciekawych propozycji co do zabiegów z wyjątkowo odprężającymi masażami. Naprawdę warto do nich wstąpić
(http://www.goodtimedayspa.eu/) W prawdzie Spa jest w Poznaniu, ale jak ktoś mieszka w tym mieście albo gdzieś w okolicy to z czystym sercem polecam. Miejsce uroczo i klimatycznie stworzone do zapomnienia chociaż na chwilę o troskach, obowiązkach codziennego dnia. Gama ciekawych propozycji co do zabiegów z wyjątkowo odprężającymi masażami. Naprawdę warto do nich wstąpić

Re: Gdzie najlepsze SPA? 15 lis 2016 - 14:39 |
Od czasu do czasu, wyjazd na zabiegi SPA - [hotelmagellan.pl] to świetny sposób na relaks i odpoczynek. Warto zadbać, aby miejsce zostało wybrane odpowiednie miejsce, świadczące usługi na najwyższym poziomie.
Re: Gdzie najlepsze SPA? 06 gru 2016 - 14:16 |
Re: Gdzie najlepsze SPA? 16 gru 2016 - 10:10 |
Ja jeszcze dodam do tego Unitral w Mielnie. Bardzo lubimy tam jeździć cała rodzinką. Wielki plus za strefę dla dzieci, bo to niestety nie jest standard. No i termy w kliamcie morza martwego, uwielbiam, moja siostra natomiast przepada za ich odnową biologiczną. No jest w czym wybierać

Re: Gdzie najlepsze SPA? 05 sty 2017 - 10:50 |
Ja w sumie byłam zadowolonego z każdego spa w jakim byłam, chyba trudno w tej kwestii coś zepsuć. Tutaj masz stronę, gdzie możesz wyszukać każde spa w twojej okolicy. [kozakkatalog.pl]
Re: Gdzie najlepsze SPA? 05 sty 2017 - 14:19 |
Re: Gdzie najlepsze SPA? 16 sty 2017 - 10:46 |
Fajnie jest zawsze gdzieś pojechać a jeśli by tak sobie w domu urządzić takie małe spa xD ? Fajny pomył i nawet to może nie wyjść tak drogo.
Producent saun suchych
Producent saun suchych
Re: Gdzie najlepsze SPA? 18 sty 2017 - 13:25 |
Takich ośrodków jest cała masa! Ja zawsze korzystam z tej stronki [www.polskiespa.com.pl], to moim zdaniem najlepsza baza ośrodków SPA w Polsce

Re: Gdzie najlepsze SPA? 30 sty 2017 - 13:38 |
Re: Gdzie najlepsze SPA? 12 kwi 2017 - 11:54 |
Tak naprawdę to nie trzeba nigdzie wychodzić, bo SPA można sobie urządzić w domu. To wcale nie jest wielka sztuka - dzięki takim wannom z hydromasażem http://blogstyle.pl/co-to-sa-wanny-spa/ można mieć podobne relaksujące wrażenia na zawołanie.
Re: Gdzie najlepsze SPA? 04 sty 2018 - 12:11 |
Re: Gdzie najlepsze SPA? 27 lut 2018 - 08:50 |
Lubie miejsca, w których SPA jest połączone z zabiegami na twarz oraz na pozostałe części ciała
W [www.moonlightspa.pl] można znaleźć taką ciekawą ofertę

Re: Gdzie najlepsze SPA? 10 mar 2018 - 08:17 |
Najlepsze Spa jest w Warszawie i nikt tego nie zmieni na pewno bo to jest ustawione
Re: Gdzie najlepsze SPA? 21 mar 2018 - 13:26 |
Jeśli poszukujesz nietypowych zabiegów kosmetycznych, personelu bogatego w doświadczenie to koniecznie musisz odwiedzić [www.dayspa.pl] , w którym lata doświadczenia łączą się z oryginalnymi pomysłami i kreatywnością. Starają się, aby ich salon wychodził naprzeciw wszystkim oczekiwaniom, a nawet wyprzedzał najskrytsze marzenia.