Któraś z Was próbowała takiej diety? jak tutaj [tomekg.myvi.net]
czy tutaj [www.youtube.com]
By zamienic dotychczasowe jedzenie na proponowane przez nich, mniej kaloryczne, a bardziej energetyczne?
czy tutaj [www.youtube.com]
By zamienic dotychczasowe jedzenie na proponowane przez nich, mniej kaloryczne, a bardziej energetyczne?
Re: Dieta 18 pa¼ 2015 - 19:33 |
Może zamiast diety lepiej nauczyć się jeść zdrowo. Lepiej by zdrowe odżywianie stało się codziennym nawykiem niż sporadycznie występowało w naszym życiu. Co z tego, że będziemy na diecie przez miesiąc albo dwa jak po tym okresie znowu wrócimy do złych nawyków i w naszym jadłospisie będą pojawiać się kaloryczne, tłuste potrawy. Dodatkowo nie od samej diety człowiek chudnie, potrzebne są do tego także ćwiczenia. Bez nich ciało stanie się obwisłe i mało atrakcyjne, a przecież nie na tym nam zależy.
Re: Dieta 22 gru 2015 - 10:33 |
Oczywiście popieram to. Jeśli na co dzień stosujemy jakąś dietę, ćwiczymy regularnie to nie widzę, żadnego problemu by czasem zjeść coś z rzeczy zakazanych. To samo tyczy się treningu. Jeśli z jakiegoś ważnego powodu odpuścimy sobie jeden dzień to świat się nie zawali. Można nawet sobie ustalić jeden dzień w tygodniu w którym będziemy sobie pozwalać na zjedzenie czegoś słodkiego albo fast food. To już w zależności od indywidualnych upodobań i zachcianek. Nie możemy sobie cały czas wszystkiego odmawiać.
Re: Dieta 21 mar 2016 - 20:21 |
Hej
Dietę najlepiej łączyć z ćwiczeniami
Jeśli szukacie dobrej motywacji do ćwiczeń, to warto przeczytać ten artykuł:
http://fitciekawostki.pl/motywacja-cwiczen/. Interesujące rady, które warto wprowadzić w życie. Dowiecie się jak trenować i co jeść. A może lepiej skorzystać z pomocy trenera personalnego?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-08-19 07:05 przez amelia90.

http://fitciekawostki.pl/motywacja-cwiczen/. Interesujące rady, które warto wprowadzić w życie. Dowiecie się jak trenować i co jeść. A może lepiej skorzystać z pomocy trenera personalnego?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-08-19 07:05 przez amelia90.
hepski Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> o to tak, żadna dieta nie da efektu, jeżeli nie
> dodamy do tego odpowiedniÄ… dawkÄ™ ruchu.
Święta prawda! Nie ma co wierzyć w te cudowne rady, ja ze swojej strony polecam ograniczenie cukrów jak przy cukrzycy i dużą dawkę ruchu. Rower, bieganie czy ćwiczenia w domu. Jedyna dieta jaką mogę polecić to dieta antyrakowa, która zmniejsza zapadalność na tą groźną chorobę. Polecam tu odcinek Dzień Dobry TVN [dziendobry.tvn.pl], gdzie można się sporo dowiedzieć na ten temat.
Byłam np. na diecie Dukana i bardzo to źle się dla mnie skończyło...
-------------------------------------------------------
> o to tak, żadna dieta nie da efektu, jeżeli nie
> dodamy do tego odpowiedniÄ… dawkÄ™ ruchu.
Święta prawda! Nie ma co wierzyć w te cudowne rady, ja ze swojej strony polecam ograniczenie cukrów jak przy cukrzycy i dużą dawkę ruchu. Rower, bieganie czy ćwiczenia w domu. Jedyna dieta jaką mogę polecić to dieta antyrakowa, która zmniejsza zapadalność na tą groźną chorobę. Polecam tu odcinek Dzień Dobry TVN [dziendobry.tvn.pl], gdzie można się sporo dowiedzieć na ten temat.
Byłam np. na diecie Dukana i bardzo to źle się dla mnie skończyło...
Dieta i jedzenie, które spożywamy powinno być przede wszystkim zdrowe i pożywne. Dobrym przykładem na to może być chociażby wybór zamiast kurczaka z ryżem kurczaka wędzonego, który jest zdecydowanie zdrowszy i posiada więcej dobrych dla nas składników odżywczych.
A ja zanim doszłam do tego, by zacząć wprowadzać jakąś dietę, postanowiłam dowiedzieć się o tym, czego mój organizm potrzebuje
Wiadomo, że każdy organizm jest inny i każdy potrzebuje innej ilości minerałów i witamin
Dlatego udałam się na poradę tutaj [twojcel.eu] - sprawdzą styl życia, funkcjonowanie organizmu i na tej podstawie ułożą odpowiedni plan działania tak, aby móc szybko zrzucić zbędne kilogramy i cieszyć się zdrowiem i piękną sylwetką

Re: Dieta 15 gru 2016 - 10:02 |
|
Dodatkowo możecie zadbać o swoje zdrowie zamawiając specjalny catering do pracy
[cateromarket.pl] - jeśli nie macie czasu na to, by zrobić sobie takie dania samodzielnie w domu, to skorzystajcie z tego miejsca, ono znajduje dla was okoliczne cateringi dietetyczne, z usług których możecie skorzystać

Witam, chciałam się podzielić z Wami moją metamorfozą. Rok temu zrozpaczona sobą trafiłam tutaj: [czapielskimlyn.pl], wrzucam bo jestem im mega, mega wdzięczna za to co dla mnie zrobili, a może i którejś z Was to pomoże. Na tym wyjeździe zaopiekowali się mną specjaliści, nauczyli mnie zdrowego odżywiania i dobrali odpowiedni dla mnie wysiłek fizyczny. Ja całe życie się odchudzałam i myślałam, że jestem w tym specjalistką! Widać nią nie byłam skoro nie potrafiłam poradzić sobie z tuszą. Dziś od tamtych dni mija rok, a ja mam prawie 30 kg mniej. Nie poddawajcie się dziewczyny, na prawdę się da! Tylko uwierzcie mi, że trzeba trafić do odpowiednich specjalistów!
Ja nie próbowałam , ale przyjaciółka poleciła mi taką stronkę [www.dfmedica.eu] . Patrząc na nią to sama wam mogę to polecić ;p
Myślę, że warto czegoś próbować jak to jest sprawdzone
Myślę, że warto czegoś próbować jak to jest sprawdzone

Nie jestem przekonany do diet, zwłaszcza tych z gatunku \"wybierz tę dietę i schudnij 10 kg w ciągu miesiąca\". Lepsze jest wykucie sobie stałych, systematycznych nawyków w żywieniu, które będziemy realizować nawet, gdy nasza waga spadnie na dobre. Przede wszystkich ruch - każde dnia staram się wygospodarować godzinę na przechadzkę, nawet jak dzień jest nie powiem do czego. Staram się też jeść posiłki o stałych porach, a etap nocnego podjadania zamknęłam na cztery spusty. Często widzę w różnych wpisach, że trzeba podczas odchudzania pić dużo wody. Oczywiście prawda, ale warto zainwestować trochę grosza w soki. Od siebie dorzucam jeszcze pierzgę - reguluje metabolizm i zawiera dużo witamin wzmacniających organizm. Dostałem ją w prezencie od kumpla, który ma hopla na punkcie zdrowego odżywiania. Stosuję ją już dwa miesiące i czuję po sobie efekty, może jeszcze nie w kilogramach na wadze, ale w lepszym śnie i dłużej zachowywanej koncentracji. Korzystam zazwyczaj ze sklepu internetowego - [www.jedzpij.pl]. Jakby ktoś był zainteresowany, może odwiedzić tę stronkę, jest dużo przydatnych informacji o właściwościach pierzgi.
Staram się zdrowo odżywiać, ograniczać tuczące, pieczone potrawy, ale uważam, że nie ma sensu katować się dietami. Lepiej wprowadzać zdrowe produkty w miejsce tych, które nam szkodzą. Wiecie, że np. olej rzepakowy jest bardzo zdrowy? Sama się zdziwiłam, gdy poczytałam o tym na blogu: [pokochajolejrzepakowy.eu] . W połączeniu z owocami morza, to samo zdrowie na talerzu.
Re: Dieta 30 pa¼ 2017 - 14:41 |
Re: Dieta 31 pa¼ 2017 - 06:18 |